GOED DOEL

 

Elk jaar ondersteunen wij met de Classico Giro Utrecht een goed doel. In 2017 is dat ‘Knuffels voor Drome(n)daris’.

De afdeling Drome(n)daris van het Wilhelmina Kinderziekenhuis wil kinderen die een tijdje op de afdeling recovery moeten verblijven, een positieve herinnering geven in de vorm van een presentje. Afleiding doet vergeten!

Jaarlijks zijn er zo’n 7.000 kinderen die voor een operatie of onderzoek onder narcose worden gebracht. Na afloop komen zij op de ‘recovery’ terecht, de uitslaapkamer. Voordat ze terug kunnen naar een verpleegafdeling moeten ze daar een tijdje blijven.

Om die periode draaglijker te maken en het herstel te bevorderen, wil de afdeling Drome(n)daris de patiënten een positieve herinnering geven in de vorm van een pluche dromedaris, schildpadje of ander knuffeltje.

Classico Giro wil dit initiatief graag ondersteunen. Bij de inschrijving voor de Classico Giro Utrecht 2017 krijg je de vraag of je wil doneren. Het bedrag dat je hier invult gaat direct naar ‘Knuffels voor Drome(n)daris’. Diegenen die 2,50 euro of meer doneren maken bovendien kans op een Giant Contend 1, beschikbaar gesteld door Giant Store Utrecht.

Update: Tijdens de Classico Giro Utrecht 2017 is er door de deelnemers 1607 euro gedoneerd aan Drome(n)daris. Een mooi bedrag dat een mooie bestemming zal krijgen.