Goed doel 2018-01-14T13:56:54+00:00

GOED DOEL

 

Elk jaar ondersteunen wij met de Classico Giro Utrecht een goed doel. In 2018 zal dat wederom een project zijn van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

We gaan geld inzamelen voor een zgn. nieuwe snoezelkamer. Een snoezelkamer is een kamer waar kinderen zich heerlijk kunnen ontspannen. Je kunt naar muziek luisteren, lekker op het waterbed of in de zitzak liggen of bij de bubbelpalen zitten. In de snoezelkamer gaat het vooral om kijken, voelen en luisteren. In de snoezelkamer in het WKZ vinden patiënten met een handicap, gedrags- of ontwikkelingsproblemen ontspanning en afleiding.

 

Classico Giro wil dit initiatief graag ondersteunen. Bij de inschrijving voor de Classico Giro Utrecht 2018 krijg je de vraag of je wil doneren. Het bedrag dat je hier invult gaat direct naar ‘Knuffels voor Drome(n)daris’. Diegenen die € 2,50 of meer doneren maken bovendien kans op een Giant Contend 1, beschikbaar gesteld door Giant Store Utrecht.

Update: Tijdens de Classico Giro Utrecht 2017 is er door de deelnemers bijna € 2.500,- gedoneerd aan het project Drome(n)daris. Een mooi bedrag dat een mooie bestemming heeft gekregen.