ROUTES

VRIJE TOERTOCHTEN 35, 75 EN 130 KM

De routes voor de vrije toertochten zijn bekend. Hieronder vind je onder elkaar de route voor de 35, 75 en 130 km. Alle routes voeren oostwaarts richting de Utrechtse Heuvelrug. De route van 130 km zal diverse klimmetjes op de Heuvelrug bevatten waaronder de Amerongse Berg, Hoogstraat, Ruitenberg, Grebbeberg, Paardenheuvel, Autoweg en Defensieweg.

GPX-BESTANDEN

Van alle routes, m.u.v. de 35 kilometer-tocht, vind je de gpx-bestanden hier.

Bij de RTV Utrecht 35 km route is een stempelpost gepland bij Werkhoven. Hier kunnen deelnemers zelf ook wat versnaperingen kopen. Bij de 75 km route is een verzorgings- en materiaalpost gepland bij wielercafe De Proloog in Amerongen. Hier zijn oa. krentenbollen, bananen, mueslirepen, sportdrank en water te krijgen. Er is ook een mecanicien aanwezig. Bij de 130 km route is een verzorgings- en materiaalpost gepland bij wielercafe De Proloog in Amerongen waar je twee keer langs komt. Hier zijn oa. krentenbollen, bananen, mueslirepen, sportdrank en water te krijgen. Er is ook een mecanicien aanwezig.

PELOTONSTOCHT 110 KM

De route van de pelotonstocht voert over de afgezette, openbare weg waaronder diverse provinciale wegen. Begeleid door motoragenten rijden we in gesloten formatie via de Galgenwaard en Bunnik richting de Lekdijk. De gemiddelde snelheid is 27 km per uur. Hopelijk met windje mee richting Amerongen. In Amerongen wordt een stop ingelast bij wielercafé De Proloog. Hier is ook een verzorgingspost waar je oa krentenbollen, bananen, mueslirepen, sportdrank en water kunt verkrijgen. Er is ook een mecanicien aanwezig. Na de stop beklimmen we de Amerongse Berg en vervolgens de Hoogstraat en de Ruitenberg. Via de fraaie Maarnse Grindweg gaan we naar het Landgoed Den Treek. Na het Zeisterspoor en de nieuwe tunnel bij Soesterberg rijden we naar de Berenkuil en weer terug naar sportcentrum Olympos voor een gezellige afterparty.

GPX-BESTANDEN

Van alle routes, m.u.v. de 35 kilometer-tocht, vind je de gpx-bestanden hier.