Routes 2018-01-16T15:34:17+00:00

ROUTES

VRIJE TOERTOCHTEN 35, 75, 110 EN 150 KM

De routes voor de vrije toertochten zijn nog niet bekend en in afwachting van goedkeuring van de diverse overheden.  Alle routes voeren oostwaarts richting de Utrechtse Heuvelrug. De route van 150 km loopt tot en met Oosterbeek en zal diverse klimmetjes op de Heuvelrug bevatten waaronder de Amerongse Berg, Hoogstraat, Ruitenberg, Grebbeberg, Paardenheuvel, Autoweg en Defensieweg. Daarnaast de bekende klimmetjes in de buurt van Wageningen en Oosterbeek zoals de Wageningse Berg, de Italiaanse Weg en de Holleweg.

Er zijn diverse verzorgings- en materiaalposten onderweg. Bij de route van 35 en 75 km zal dit een post zijn en bij de 110 en 150 km twee of drie posten afhankelijk van de uiteindelijke route.

PELOTONSTOCHT 110 KM

De route van de pelotonstocht voert over de afgezette, openbare weg waaronder diverse provinciale wegen. Begeleid door motoragenten rijden we in gesloten formatie richting de Utrechtse Heuvelrug. De gemiddelde snelheid is 27 km per uur.  Hopelijk met windje mee richting Amerongen. Halverwege het parcours zal weer een stop worden ingelast. Hier is ook een verzorgingspost waar je oa krentenbollen, bananen, mueslirepen, sportdrank en water kunt verkrijgen. Er is ook een mecanicien aanwezig. Zodra de route definitief is, zullen we deze hier plaatsen.